Головна » 2015 » Березень » 03

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), ухвалила рішення з 1 квітня підвищити тариф на тепло для населення на 72% - до 537,2 грн за Гкал.

За словами в.о. голови комісії Дмитра Вовка, цей тариф покриває 100% витрат на виробництво теплової енергії.

Раніше нацкомісія ухвалила рішення з 1 квітня підвищити ціну на газ для підприємств теплокомуненерго у 2,2 разу – до 2 934 грн за тисячу кубометрів, а також мінімальний тариф на газ для населення у 3,3 разу – до ... Читати далі »

Переглядів: 264 | Додав: Nicolas | Дата: 03.03.2015 | Коментарі (0)

Вікторія Василечко

Еней (Олексій Гнатковський) ПРОЙШОВШИ РАЙ І ПЕКЛО, ТАКИ ДІСТАНЕТЬСЯ ОМРІЯНИХ ОБРІЇВ, АЛЕ ТУТ ЦЯ ІСТОРІЯ ЛИШЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ... 

Бурлескна поема «Енеїда» класика Івана Котляревського в українському театрі увагою не обділена. За останніх років зо п’ятнадцять її зіграли на сценах Донецька, Миколаєва, Полтави, Херсона. Навіть склалася певна традиція постановки цього твору. Як виявилось, знаковий для української літератури текст органічно трансформується на масштабну костюмовану виставу зі щедрим набором національних пісень-танців, із натуралістичними атракціонами батальних епізодів, серед яких на першому місці, зрозуміло, бої на шаблях, і з неосяжними можливостями для комбінування мал ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: Nicolas | Дата: 03.03.2015 | Коментарі (0)

Вікторія Василечко

Фільм Алехандро Гонсалеса Іньярріту «Бьордмен» став володарем «Оскара» в головній номінації – «найкращий фільм».Він також визнаний найкращим режисером, нагорода за найкращий оригінальний сценарій дісталася авторам сценарію до цього самого фільму. Фільм «Бьордмен» розповідає про колишню кінозірку, голлівудського актора, який намагається повернути колишню славу.

«Оскар» за найкращу чоловічу роль отримав Едді Редмейн, що зіграв головну роль у фільмі «Всесвіт Стівена Гокінга», найкращою акторкою стала Джуліанна Мур («Все ... Читати далі »

Переглядів: 280 | Додав: Nicolas | Дата: 03.03.2015 | Коментарі (0)

Микола Франко

Вбивство Нємцова – втрата для російського народу. Опозиція РФ втратила свого лідера, а світова спільнота сподівається на відкрите розслідування справи. 

Ввечері 27 лютого о 23:30 неподалік Кремля був вбитий російський опозиціонер Борис Нємцов. Вбивство відбулося за день до опозиційного маршу "Весна", запланованого на 1 березня. Невідомий чотири рази вистрілив в Бориса Нємцова, від отриманих ран опозиціонер помер на місці події.

 

... Читати далі »
Переглядів: 288 | Додав: Nicolas | Дата: 03.03.2015 | Коментарі (0)

- John Doe, creative director

Etiam quis aliquam turpis. Etiam in mauris elementum, gravida tortor eget, porttitor turpis.

- John Doe, creative director

Важливо. Актуально. Головне.
Ми працюємо, щоб ви знали правду
Ми живемо у швидкоплинному світі. Новини доходять до нас зі швидкістю звуку. Тому варто бути у курсі всіх важливих подій. Ми створені для того, щоб Ви знали правду, ніщо важливе не оминуло Вас. Той хто володіє інформацією володіє світом.
На початок