Головна » 2015 » Березень » 3 » Оскар: Найкращим фільмом визнано "Бьордмен"
18:15
Оскар: Найкращим фільмом визнано "Бьордмен"

Вікторія Василечко

Фільм Алехандро Гонсалеса Іньярріту «Бьордмен» став володарем «Оскара» в головній номінації – «найкращий фільм».Він також визнаний найкращим режисером, нагорода за найкращий оригінальний сценарій дісталася авторам сценарію до цього самого фільму. Фільм «Бьордмен» розповідає про колишню кінозірку, голлівудського актора, який намагається повернути колишню славу.

«Оскар» за найкращу чоловічу роль отримав Едді Редмейн, що зіграв головну роль у фільмі «Всесвіт Стівена Гокінга», найкращою акторкою стала Джуліанна Мур («Все ще Еліс»).

За операторську роботу був відзначений Емманюель Любецьки, який зняв фільм «Бьордмен».

За спецефектами найкращим став фільм Крістофера Нолана «Інтерстеллар».

Серед анімаційних короткометражок перемогла картира «Меню», найкращим повнометражним анімаційним фільмом став «Місто героїв».

Найкращим актором другого плану академіки визнали Дж. К. Сіммонса за роль диригента в «Одержимості», найкращою актрисою другого плану - Патрісію Аркетт («Отроцтво»).

Нагорода за найкращий монтаж вдійшла до творців фільму «Одержимість»

(Даміана Шазелла). «Оскар» за кращий документальний фільм отримала картина «Громадянин чотири»  про Едварда Сноудена. Олександр Депла, який написав музику до фільму «Готель» Гранд Будапешт», названий автором найкращої оригінальної музики.

«Оскар» в номінаціях «найкращий художник по костюмах» і «найкращий грим» отримала команда фільму «Готель «Гранд Будапешт».

Найкращим фільмом іноземною мовою визнана "Іда" польського режисера Павела Павліковськи.

Переглядів: 283 | Додав: Nicolas | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Важливо. Актуально. Головне.
Ми працюємо, щоб ви знали правду
Ми живемо у швидкоплинному світі. Новини доходять до нас зі швидкістю звуку. Тому варто бути у курсі всіх важливих подій. Ми створені для того, щоб Ви знали правду, ніщо важливе не оминуло Вас. Той хто володіє інформацією володіє світом.
На початок