Головна » 2015 » Березень » 5 » Завершилися перші матчі ¼ фіналу Кубка України.
00:49
Завершилися перші матчі ¼ фіналу Кубка України.

Микола Тугай

Відбулися три матчі з чотирьох. Матч Чорноморець – Дніпро перенесено на прохання «одеситів».

Варто відзначити центральний матч цього раунду. Звичайно це «Зоря»(Луганськ) - «Динамо»(Київ) дивлячись на календар киян, головний тренер С.Ребров вдався до ротації складу. Гравці виправдали покладені на них надії. Кияни мінімально переграли луганчан з рахунком 2:1, голами відзначилися Гусєв та Кравець у киян, та Каменюка у складі «Зорі». Отож, Динамо має гарні шанси на прохід у півфінал, у матчі відповіді.

Матч "Ворскла" (Полтава) - "Олімпік" (Донецьк) завершився нічиєю 0:0. Вихід у півфінал переноситься на матч-відповідь. Жодна з команд не показала тієї гри яка заслуговує на вихід у наступний раунд. Команди не реалізовували свої моменти, тим самим результат став очевидним.

Матч «Шахтар»(Донецьк) – «Металіст»(Харків), єдиний матч який завершився впевненою перевагою однієї з команд. «Шахтарі» на пів основним складом розібралися з «харків’янами». У матчі відзначилися «українські легіонери» у «Шахтарі» Кучер та Гладкий. Перемагаючи «шахтарі» роблять хорошу заявку на вихід у півфінал.

Матчі – відбудуться 8 квітня. Чекаємо на півфіналістів.

Переглядів: 304 | Додав: Nicolas | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Важливо. Актуально. Головне.
Ми працюємо, щоб ви знали правду
Ми живемо у швидкоплинному світі. Новини доходять до нас зі швидкістю звуку. Тому варто бути у курсі всіх важливих подій. Ми створені для того, щоб Ви знали правду, ніщо важливе не оминуло Вас. Той хто володіє інформацією володіє світом.
На початок