Головна » 2015 » Березень » 11 » Фільм Паганіні: Скрипаль диявола
21:57
Фільм Паганіні: Скрипаль диявола

Василечко Вікторія

Країна: Німеччина, Італія

Режисер: Бернард Роуз

Жанр: драма, біографія

Головні ролі: Девід Герретт, Джаред Харріс, Джоелі Річардсон, Крістіан МакКей, Вероніка Феррес, Хельмут Бергер, Олівія д'Або, Андреа Дек.

 

Ім’я скрипаля Ніколо Паганіні ще за його життя стало легендою. Недарма спершу йому вдалось підкорити  Париж, згодом всю Європу, а з часом і цілий світ. Для сучасників його постать здавалась загадкою, якимось феноменом. Одні вважали його генієм, інші – шарлатаном. Важко ще знайти в історії людства таку особистість, навколо якої народилася б така неймовірна кількість чуток, кумедних історій та фантастичних легенд. По всій Європі ходили цілком серйозні плітки, нібито Паганіні продав душу дияволу, задля того, аби отримати славу та світове визнання. Про те довгоочікувана слава не приносить ані щастя, ані радості, вино й опіум приносять лише тимчасове задоволення…

         Під час гастролів у Парижі Паганіні зустрічає неймовірно чарівну дівчину з янгольським голосом та чистою душею. Можливо, саме цю людину йому судилось зустріти, про те чи може людина, що продала душу дияволу пізнати справжню радість кохання? Чи, можливо, за свій талант доведеться розплачуватись тим єдиним почуттям, яке так неочікувано торкнулось його серця?

Переглядів: 382 | Додав: Nicolas | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Важливо. Актуально. Головне.
Ми працюємо, щоб ви знали правду
Ми живемо у швидкоплинному світі. Новини доходять до нас зі швидкістю звуку. Тому варто бути у курсі всіх важливих подій. Ми створені для того, щоб Ви знали правду, ніщо важливе не оминуло Вас. Той хто володіє інформацією володіє світом.
На початок