Головна » 2015 » Квітень » 5 » Super Saturday matches
16:47
Super Saturday matches

Микола Тугай

Сьогодні, у провідних європейських чемпіонатах, відбулися принципові матчі суперників, т.зв. дербі.

Арсенал впевнено розбирається з Ліверпулем.

 

Матч принципових суперників відбувся у рамках  31 туру Англійської Прем’єр Ліги. Арсенал (Лондон) – Ліверпуль (Ліверпуль) – 4:1 Голи: Беллерін (37'), Озіл (40'), Cанчес (45'), Жиру (90+1') - Хендерсон (76', Пен.), видалення: Джан (84', Ліверпуль).

За винятком невеликого провалу у середині першого тайму, коли гості створили два свої головні моменти, "каноніри" провели матч надзвичайно солідно, тримаючи під контролем перебіг поєдинку. У ворота Міньоле влітали винятково красиві м'ячі. Натомість у "Ліверпуля" абсолютно не клеїлася командна гра. 

Перемога "Арсеналу" допомагає включитися у чемпіонську гонку. Натомість "Ліверпуль" програє вдруге поспіль, внаслідок чого «відклеюється» від зони Ліги Чемпіонів.

«Вовки» на рідному полі мінімально здолали неаполітанців.

 

У рамках 29 туру італійської Серії А зійшлися принципові суперники:  Рома (Рим) – Наполі (Неаполь) 1:0. Гол: П'яніч, 25.

«Вовки» мали психологічні проблеми перед матчем, оскільки не могли виграти на Олімпіко з 30 листопада минулого року. Великою втратою вважалася відсутність «імператора» - Франческо Тотті.

У рівній боротьбі римляни змогли вирвати перемогу, набираючи 56 очок  вони закріпитися на 2 місці турнірної таблиці (випереджаючи принципових суперників із того таки Риму – Лаціо, на один пункт), Наполі свою чергу, внаслідок поразки і перемоги Фіорентини опустилося на 6 місце.

Німецьке ель – класико.

 

У центральному матчі Німецької Бундес ліги, у рамках 27 туру, зійшлися минулорічні чемпіон та віце-чемпіон. Боруссія (Дортмунд) 0:1 Баварія
(Мюнхен). Гол: 0:1 - 36' Левандовскі.

«Баварії» вдалось перервати безпрограшну серію «Борусії» в чемпіонаті, яка нараховувала сім матчів підряд. «Баварія», має в своєму активі 67 очок, впевнено лідирує в таблиці Бундесліги. «Борусія» з 33 очками в активі займає 10 місце.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 350 | Додав: Nicolas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Важливо. Актуально. Головне.
Ми працюємо, щоб ви знали правду
Ми живемо у швидкоплинному світі. Новини доходять до нас зі швидкістю звуку. Тому варто бути у курсі всіх важливих подій. Ми створені для того, щоб Ви знали правду, ніщо важливе не оминуло Вас. Той хто володіє інформацією володіє світом.
На початок